26 de febrer 2007

Comentaris

Avui he fet una enviada bèstia a tothom per informar de l'existència d'aquest bloc i:

  1. Ara ja sé que la paraula correcta és BLOC
  2. Que hi ha gent que ha volgut deixar comentaris i no ha pogut. Ja està solucionat. JA PODEU DEIXAR COMENTARIS.
  3. Que el llibre que preparo amb Intermon tindrà un altre nom. Pretenia titular-lo "Aaaaaaah!" i no havia caigut que els germans Miranda tenen un llibre de temàtica eròtica del mateix nom. Abans de fer pujar els colors als de Intermon en plena roda de premsa millor canvio el nom.
  4. Que els bojos per Lost som molts. Ja tinc els capítols 8 i 9 de la tercera temporada. Ara necessito temps, temps, temps, per veure'ls.
  5. Aquells que tingueu web o bloc o el que sigui a internet envieu-me l'adreça i faig un enllaç.
  6. S'accepten donacions d'escaletes.
  7. Gràcies a tothom pels ànims!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, acabo d'escriure un comentari i per algun motiu no me l'ha publicat i me l'ha esborrat. Aquesta vegada faré un intent més curtet, per provar. Et deia que m'agrada molt el teu bloc, que així podré ensenyar la meva germaneta als meus coleguis de la feina, i que com a suggerència, et demano encara més fotos!!

Anònim ha dit...

Respectada MANSO ORGANIXEIXON:
Sóc una seguidora fervent de totes les teves idees i opinions... una "fana", com diuen per aquestes terres. Escric des de l'Argentina, la de l'Hemisferi Sud, la de la millor carn i la millor publicitat del món, la dels pitjors polítics i el pitjor sistema ferroviari del planeta. El cas és que aquí vivim a l'inrevés, de cap per avall, i deu ser per això que em puja massa sang al cap i se m'embussa el cervell... i sempre que miro LOST penso: EEEEEEINNN????? O sigui: no entenc res. El sistema de televisió per cable, que passa qualsevol capítol de qualsevol temporada a qualsevol hora, també deu contribuir a la meva confusió. Suposo. Espero.
Jo sé que la sèrie ha de ser bona, ho intueixo. Però em temo que per entendre-la cal ser: o PSICÒPATA o GUIONISTA. Amb perdó per la redundància.
Res mes, benvolguda. Prometo seguir intentant-ho. Felicitats pel blog! Petons. Bueno, només un. A l’estil argentí. Però ben dolç!

Anònim ha dit...

Hola!

Un altre comentari, i es que la paraula correcta no es Bloc sinó Blog ja que ve de l'anglès. Però si tu li vols dir bloc, per mi cap problema...

Anònim ha dit...

Hola a tothom:

Primer: felicitats a l'Anna pel seu magnífic BLOC (o Blog?)
Segon: Jo tambe estic enganxat a 2sèries (House, Grey). A House, l'únic que no m'agrada és el doblatge i no només per les veus, que són pse-pse, sino perquè trobo que no li acaben de trobar el gir a les frases. Per cert, algú sap quan podrem veure sèries en dual a Cuatro?
Música: Recomano molt i molt un disc que m'ha deixat al·lucinat. És de la cantant anglesa Corinne Bailey Rae (nom llarg, però canta molt bé). És tipus Norah Jones, però no tan empalagós. Proveu-ho. A Emule hi ha el disc sencer i molt ben copiat.

Per acabar: Aquest cap de setmana a Besalú es fa el "Besalú ciutat jueva". 3 dies dedicats a la vida dels jueus medievals de Besalú. Hi ha una secció dedicada al cinema jueu. En fi, tampoc és un poble que tingui massa emigració del nord d'àfrica :D
Salut a tots des de la terra del Comte Tallaferro!
J.Alfred

Anònim ha dit...

Sèries que miro:
Apart de les clàssiques House o Grey, crec que ja m'he enganxat a herois. Recomano també Me llamo Earl i Todo el mundo odia a Chris. Com diu J. Alfred, tant de bó que a Cuatro possin dual.
Ah! De tant en quant també miro Mujeres Desesperadas (Aquesta sí que la fan en dual).