21 de novembre 2008

Com he arribat fins aquí: culpables de ficció



Els Barrufets, la Margarida, el Narcís, el Peret, monsenyor Llangardaix, en Massagran, el Pere Fi, en Bolavà, l’Astèrix i l’Obèlix, en Mortadolo, en Filemón, la TIA, el profesor Bacterio, en Tintín, en Tornasol, en Milú, el capità Haddock, en Dupont i en Dupont, la Castafiore, les nenes de Torres de Malory i de Santa Clara, les Mujercitas, la família Durrell, Anacleto Agente Secreto, Benito Boniato estudia bachillerato, el difunto de su agüelico, Trece Rue del Percebe, la Hansel, en Gretel, la bruixa i les seves col·legues italiana, francesa i anglesa, la Ventafocs, en Jan i en Trencapins, els fills del tintorer, el tren que va perdre la roda, el país de les cent paraules, l’Avi Yoyo, el Pitus i els seus amics, Jim Botón y Lucas el maquinista, La Pippi, en Tommy i l’Anika, la cola Konrat, l’Ajoarriérez y Torrezno, la Reina de la Neu, els protagonistes dels “Cuentos del Norte”, la Mary Poppins, en Han Solo, en Darth Vader, els astronautes d’el Mussol, en Josfe, l’atmetller florit, la ginesta, en Dersu Uzala, la Terra d’Escudella, la Palmira Rock, l’Odissea dels Comediants, en Tirant lo Blanc dels Comediants, el senyor Talp, el ratolí d’aigua i el senyor Gripau, en Gelsomino, en Gip, els protagonistes dels “Contes per telèfon”, en Charlie, el senyor Wonka, la Gran Bruixa, l’àvia i el seu nét-ratolí, la Sireneta, l’Ole Luköje, la Muntanyola dels Elfs, el Hobbit, el Senyor dels Anells, el vestit nou de l’emperador, les Bruixes, Tom Sawyer, en Huckleberry Finn, en Jim Hawkins, en John Silver, la Mafalda, en Felipe, en Manolito, en Miguelito, en Guille, els pares de la Mafalda, la Libertad, la Susanita, en Garfield, l’òs Iogui, en Bubu, el goril·la Maguila, l’ànec Lucas, en Bugs Bonny, en Silvestre, en Piolín, els Apandadores, els gats de Don Gato, l’Afrodita Pechos Fuera, l’emperador Claudi, Charles Ryder, el Coco, l'Epi, el Blas, el Monstre de les galetes, els Teleñecos, Lord Sebastian Flyte, l’Ot, l’Alícia, en Peter Pan, la Wendy, el capità Garfi, la Guia Fantàstica, la Manzanita, la Dorothy, el gos Totó, la Paulina, en Daniel el Mochuelo, la Sadako, la Coppelia, la Polly, el Colegio de Muñecas, la Bibí del conte Tic-Tac, Quaranta i Quaranta, en Momo, la Bibi viatgera, el petit Nicolàs, en Superman, les fades d’Arthur Rackham... Me'n deixo. Continuaré.
I els vostres?

4 comentaris:

Mirashka ha dit...

déu n'hi do... quina gràcia saber que no era la única que llegia les aventures de Torres de Mallory, Santa Clara y les seves festes nocturnes amb pastís de ronyons i cervesa de gingebre...

Anònim ha dit...

Els Autos Locos, los chiripitifláuticos, Luis Ricardo cantidubi, Pepe Gotera y Otilio, los Señores de Alcorcón y el holgazán de Pepón, Narciso Bello, Pepe Pótamo, Pebbles i Bam-Bam, la patrulla dels Castors, la casa sota la sorra, Kunta Kinte, Huggy Bear, n'hi ha que neixen estrellats, Matraca no, Popgrama, Musical Express, Oh! Bongònia, pleitaguensam, el circo de los muchachos, los Cinco, los Siete Secretos, Linus (el de Charlie Brown), Dibujos Animados Europeos (aquells que acabaven amb "Koniec"), Vamos a la cama (de fet no m'enrecordo, però m'han dit tqu ho mirava), la casa del reloj, l'illa de Taka Tuka, el Sr. Nilsson, Directísimo, Kiko Ledgard, Bigote Arrocet, el Visir Iznogud, el Marsupilami, Perniloni, el sacapuntas (no el dúo, sino un programa de Ràdio Juventud), gomaespuma (els de la ràdio de matinada, Tito B. Diagonal, Josep Mª Pallardó, Jo, Zette i Jocko, Baloo, Jorgito (dels nebots de l'ànec Donald).

Un altre dia segueixo.

Per cert, si l'ànec Donald té nebots, qui és el seu germà o germana? Potser el que li va robar els pantalons?

Anna Manso ha dit...

Aaai! M'he deixat Los Cinco! La cerveza de gengibre m'hi ha fet pensar! De gran he descobert que la famosa cerveza és Ginger Ale.

Unknown ha dit...

N'afegeixo alguns i espero no repetir: els Bobobs, el Dragui, l'Inspector Gadget, Jackie i Nuca, David el gnomo, els lacets i el seu viatge, Banner i Flapi, el Pedrito, la Clarita, i el "abuelito", Marco, el Pacman, els Hollister, la Puck, Mazinger Z, el Gep i el Fidel, Tom i Jerry,Oliana Molls,...