22 d’abril 2013

Sant Jordi




M'agrada i no m'agrada. M'atabala i m'alegra. Hi tinc grans disgustos i grans alegries. No tinc clar si és un desgavell, si ens equivoquem, si tot plegat és un atac de bogeria o una operació d'intel·ligència. Tant és. Sant Jordi és el 23 d'abril i jo seré signant i saludant a dos llocs. No sé si signaré massa, però veure “allò” des de l'altra banda de la taula, és molt interessant.

11 a 12 hores Abacus - Plaça Catalunya (Barcelona)
19 a 20 hores Llibreria Al·lots Petit Príncep – Rbla. Catalunya amb Consell de Cent

Bon Sant Jordi i feliç lectura per tot l'any

2 comentaris:

viu i llegeix ha dit...

el que m'agrada del dia és que tothom es desitaj una feliç sant jordi, com qui et diu bon nadal!! ës una festa una mica boja, però és una festa. Espero que la visió des de l'altra banda t'hagi divertit i hagis passat un Sant Jordi feliç

Anna Manso ha dit...

Doncs sí, va anar molt bé. Al matí no vaig signar gaire però el plaer de seure al costat de gent amiga, de xerrar i de veure el passar de gent per mi ja va ser suficient. Hi ha qui pensa que de vegades som "decorats", complements per omplir al costat dels autors que signen i molt. Potser tenen raó. De fet, si no hagués estat al costat del Jordi Sierra i Fabra, sempre divertit, sempre interessant, potser no tindria aquesta visió. De totes maneres també vaig poder saludar a editores i a d'altra gent del sector amb els que gairebé mai coincidim. És la festa per la gent, però també és la nostra festa. De coneixences i retrobaments.

Per la tarda vaig signar molt més, a amics i desconeguts. La Rambla Catalunya estava animada, plena, i a Al·lots Petit Príncep no van parar.

I tot amb una visita a l'escola Thau per presidir els seus Jocs Florals.

Un dia bonic i frenètic. Sí, visca Sant Jordi!