12 de març 2009

Una bona excusaHe estat de viatge a l’Argentina (Buenos Aires i Iguazú). Els preparatius (enllestir feina, nens, maletes,..), el viatge en si i la tornada han fet que porti dies sense escriure al bloc. Però, és clar, tenia excusa.

Ha sigut un viatge interessant, curt, intens i amb moltes coses per explicar i per veure. Argentina és un altre món. Al costat de Buenos Aires Barcelona és petita, neta, organitzada i poc emocionant. Costa viure a Buenos Aires, però per visitar és una ciutat fantàstica. Amb mil coses per fer, per veure i per viure, perquè Argentina és un país on passen coses. Coses bones i coses no tan bones, però et passen. O les veus que passen. I malgrat la crisis bestial i permanent en la que estan instal·lats (als seus ulls la nostra és una crisi petita i ridícula, i els nostres neguits, insignificants) a Buenos Aires els teatres emplenen, a les llibreries hi ha força gent tafanejant i comprant i es fa i es consumeix cinema de ficció i documental. La televisió també té productes ben fets, que mesos després apareixen adaptats a les nostres cadenes, com Lalola, o Los simuladores, o CQC. En aquests moments la sèrie de moda és Los exitosos Pells. Recordeu-ne el nom perquè potser aviat creuarà l’Atlàntic. El viatge en sentit contrari, però, no es fa mai. O gairebé mai.

1 comentari:

Mirashka ha dit...

sento una enveja cotxina... Un amic argentí deia que probablement la imaginació i la xerrera els venia del fet que fan molts exàmens orals i una ment àgil ajuda a superar-los si no ets un bon estudiant!