22 de desembre 2010

El bitllet: mesures preventives


Mesures preventives

Abans de sortir de casa per anar a fer les compres de Nadal es recomana sacsejar el crani per comprovar que el cervell és on ha de ser. Una precaución tan ínfima evitarà disgustos, divorcis i assassinats. La calculadora especial que impedeix l’arrodoniment a la baixa –els maleïts 999’99€– també és imprescindible. Igual que unes ulleres equipades amb topalls laterals, a la manera dels rucs o altres bèsties de càrrega que giren i giren lligats a una sínia. Els topalls de les ulleres dirigiran la nostra vista única i exclusivamente a l’objecte en qüestió: una nina ninja, una consola que no consola, un lot de corbates alsacianes o un pijama comestible, en lloc de fixar-nos en absurditats com un paquet de bolquers a meitat de preu, arròs del Delta envasat al buit o un joc de parxís. Les bosses, en contra de l’opinió general, és millor no dur-les de casa. Massa ecològic. La utilització indiscriminada de bosses no biodegradables activarà la cèl·lula fotovoltaica del nostre sentiment de culpa i impedirà la compra excessiva. Davant de l’atac anualdel Nadal, tota precaució és poca.

Publicat al diari ARA. Dimecres 22 de desembre de 2010.

3 comentaris:

Victòria ha dit...

Molt bé, Anna... A seguir els teus consells que, aquests dies realment no parem de "pagar".
Bon Nadal i ens anirem seguint el 2011!
Una abraçada,
Victòria

Mirashka ha dit...

No saps lo bé que m'ha anat avui el teu post!!! he estat de compres i cada cop que la vista se me n'anava cap on no havia d'anar pensava "No! no acompleixes les normes!!! l'Anna et renyaria!" ;)

Anna Manso ha dit...

Gràcies Victòria.
Mirashka, desitja'm sort. Em disposo a dedicar el dia a les compres de Nadal. No m'agradaria pas renyar-me a mi mateixa.