05 de setembre 2007

Bon any nou

Sí, sí, allò que celebrem el 31 de desembre és una farra memorable però l’any comença ara, el mes de setembre. A mi també em passa que faig anys a finals de mes i tot plegat augmenta la sensació d’inici d’alguna cosa. Com que sóc optimista, excepte quan sóc pessimista, sempre penso que el nou curs serà collonut. I aquest any no és una excepció. De res em serveix mirar enrera i adonar-me que el curs passat va ser... que per fi el vam acabar. Em pugen les endorfines o el que sigui que et fa estar de bon rotllo i funciono durant unes setmanes amb una dosi alta de bon humor. Sí, també tinc depressió post vacances. Sí, també empleno la butlleta de la Primitiva de rigor per si no he de tornar a treballar. Sí, em miro al mirall i observo com em destenyeixo amb impotència. Sí, trencaria a pedrades els aparadors de roba d’hivern. Però i què. És setembre, se’m cauen els cabells i amb ells una part de la meva mala hòstia.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin bon rotllo!
Si vols més raons per l'optimisme visita al meu bloc, l'últim post que vaig fer. És de Juliol. He d'anar actual.litzant.

Anònim ha dit...

Fantàstic, fenomenal, genial...!!!

Jo aquest any visc un stress post-vacances molt estrany. Des que sóc autònom ha variat força la meva apreciació dels períodes vacacionals. Els valoro igualment, però el fet de poder gestionar el meu temps global m'ha diluit una mica el goig de l'estiu. No vull dir que no ho disfruti, si no que ara també sóc capça de disfrutar la resta de temps. Ep...! que no vol dir que no penqui, que des que la cosa va així treballo més que mai en les hores més insospitades, eh!

Als nens crec que els anirà molt bé poder tenir stress post-vacances. Al menys els sustituirà l'estress final-vacances...

Salut!

J. Alfred
Marquès del Fluvià i Vescomte del Borró

Salut

Anònim ha dit...

Jo no tinc estres post-vacances perque... no he fet vacances. Però si que tinc estress. M'ho monto molt malament, no? En fi, que estàs molt guapa en aquesta foto nova, el meu company d'oficina també ho diu. Que continuis escribint entrades al blog que jo et continuo llegint i desestressant-me!!

Glòria